Iirismaan Yulius "Aapo"

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekN...

Aapo tuli meille kodinvaihtajana aikuisena, mutta olemme nähneet sen kasvuaikanakin usein. Aapo on ollut terve, mikäli ei lasketa pentuaikana syötyä muffinssivuokaa, joka toki aiheutti lääkärireissun. Aapon ainoa pentue on kohta vuoden ikäinen ja siitä on kotona kasvamassa Nuttu.

Terttu on erittäin reipas ja eloisa kolmevuotias, joka pitää hyvää huolta Nutun lihaskunnosta, nämä kaksi jaksavat riehua kyllä päivin öin. Valitettavasti Tertulla on epätyypillinen luonne, eikä sen vuoksi sovellu jalostukseen.

Farmlands Badger "Urho"

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?Rek...

Urho on Kanadasta tuodun sperman lopputulos. Urho on reipas ja touhukas poika ja osoittaa jo jonkin verran oikeanlaista luonnetta: Urho ei tule olemaan pompoteltavissa. Erittäin avoin ja iloinen koira. Urho asuu yhteistyökodissa ja on tutkittu terveeksi.

Zelda Stajnia Dzieci Wiatru

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?Rek...

Uusin jäsenemme tuli Puolasta, oikein reipas tyttönen. Utelias ja toimelias luonne, joka tulee hyvin eläinten kanssa toimeen. Zelda asuu yhteistyökodissa ja on yhteisomistuksessa Kennel Farmlandsin kanssa. "Tinttikselle" on suunnitteilla pentue vuodelle 2020.

Sakeros Untitled AA/00

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?Rek...

Nuttu on Aapon ja Bellan tyttö, josta odotamme Aapon linjalle jatkoa. Nuttu on reilu kaksivuotias ja edelleen kovin leikkisä. Tertun kanssa on heikommat vain tiellä kun tanner tömisee näiden kahden ralleissa!